De puntjes op de i

Na het planten op 10 november lijkt het meeste werk erop te zitten. Dinant, die hier bijna dagelijks was de afgelopen weken, belde nog deze week naar Hilde. Zeg, nu hebben we zondag met zijn allen hard gewerkt en denken we, zo goed gedaan, maar wat ligt er eigenlijk nog aan werk? Ik kon hem geruststellen, er ligt nog wel wat werk, maar met ruime deadlines en het zijn echt de puntjes op de i. En die puntjes maken het zo leuk …

Deze week werden de twee boshelften voorzien van hun mulchlaag van houtsnippers en blad. Onze hofleveranciers blad kwamen zelfs nog met een bigbag vers versnipperde takken.

Vervolgens hebben we met de oude stenen en dakpannen de muurtjes langs het pad afgemaakt. Het pad zelf kreeg ook een laag blad en snippers. Het stenen pleintje in het midden krijgt binnenkort nog wat zand ter versteviging.

Van dorpsgenoot Carmen kregen we prachtige takken van drie oude wilgen. En met oud bedoel ik 1850! Hiervan maken we drie toegangspoorten. Eentje aan weerszijden van het bospad en eentje aan de zijkant.

Dit zijn nu die puntjes op de i waar we blij van worden 💚. Wordt vervolgd …